waar wij voor staan

Eco Poles

Ecopoles is een jong en dynamisch bedrijf opgericht in 2016 en gespecialiseerd in het leveren van oplaadlichtmasten voor Gemeenten, Provincies en vakantieparken. De visie van Ecopoles is door een oplaadfunctie toe te voegen aan lichtmasten, optimaal gebruik wordt gemaakt van de openbare ruimte.

De initiatiefnemers van Ecopoles beschikken over een ruime staat van dienst binnen de openbare verlichtingswereld en zijn oprecht betrokken bij inspanningen die substantieel bijdragen aan verbetering van de directe leefomgeving van mensen, milieu en planeet. Ecopoles is dan ook ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

Samen met Ecotap, marktleider in Nederland met oplaadpunten voor de gemeentelijke, zakelijke en particuliere markt heeft Ecopoles “State of the Art” oplaadlichtmasten ontwikkeld voor e-Mobility oplossingen voor alle type gemeenten. Ecopoles is het eerste bedrijf dat oplaadlichtmasten kan leveren met een volledig geïntegreerde netwerkaansluiting welke voor optimale flexibiliteit zorgt.

Deze innovatie, in combinatie met Smart Lighting oplossingen, is een cruciaal onderdeel van de Smart City van vandaag en morgen.

Milieu

Ecopoles en duurzaamheid

Ecopoles hecht grote waarde aan milieu en kwaliteit en houdt daar rekening mee.

Daarom heeft Ecopoles in haar kwaliteits- en milieu management systeem doelstelling (milieu compliance) opgenomen om aan de eisen voor een beter leefklimaat te werken. Dat geldt voor haar producten oplaadlichtmasten en voor alle processen die daaraan verbonden zijn. Dit heeft tot doel om de belasting op het milieu zo laag mogelijk te houden en waar mogelijk te verlagen. Het geformuleerde kwaliteits- en milieubeleid is opvraagbaar bij de directie.

Het milieu (planet) vormt samen met de aspecten mens (people) en meerwaarde (profit) het begrip duurzaamheid.

Ecopoles BV is ISO 14001 gecertificeerd en werkt op basis van deze standaard voor wat betreft het milieu management.

ISO 9001 & ISO 14001

Certificaten

Al onze processen voldoen aan de hoge eisen van kwaliteit en milieuvriendelijkheid. Ecopoles BV is ISO 9001 en ISO14001 gecertificeerd en heeft daarbij specifieke certificatie van NCK (Nederlands Certificatie Kantoor)

NCK is een kwaliteitszorgbedrijf dat organisaties ter zijde staat bij complete certificatietrajecten. Een partner for Progress die betrokken is bij het voortdurend verbeteren van processen, producten, personeel en organisaties als geheel.

Om de kwaliteit van onze producten, de leverbetrouwbaarheid en klanttevredenheid te garanderen, optimaliseren wij onze bedrijfsprocessen voortdurend.