Waarom Ecopoles?

Het concept

Elektrisch vervoer neemt grootse vormen aan. Steeds meer mensen kiezen voor een elektrisch aangedreven auto, scooter of fiets. Niet verwonderlijk, want de ecologische en financiële voordelen zijn enorm. Het aantal elektrische oplaadpunten is eveneens in Nederland in rap tempo toegenomen, en die ontwikkeling zal zich de komende tijd versterkt doorzetten.

De oplaadlichtmasten van Ecopoles zijn een revolutionaire ontwikkeling in de openbare straatverlichting. De oplaadlichtmasten beschikken als eerste oplaadlichtmasten over een volledig geïntegreerde netwerkaansluiting in de oplaadmast.

De oplaadlichtmasten van Ecopoles werken uiterst efficiënt en zorgen voor schone mobiliteit per elektrische fiets, scooter, scootmobiel en/of auto. De auto oplaadlichtmast communiceert met de auto en kan daardoor op de juiste wijze haar maximale lading overbrengen, passend bij die desbetreffende auto.

De Ecopoles lichtmast is armatuurmerk onafhankelijk en kan uitgevoerd worden met ieder type led armatuur, standaard of volledig Smart.

Daar de Ecopoles oplaadlichtmast probleemloos in publieke ruimte kan worden geïntegreerd, zal de acceptatie van elektrisch rijden in een grote versnelling komen. Er zal altijd wel een oplaadlichtmast voorhanden zijn waar u uw auto kunt opladen.